Fruit Bar

Fruit Bar – Alternativa sanatoasa la nunta ta!

Atunci cand vine vorba de nunta, dulciuri si combinatii delicioase, primul lucru la care ne gandim este sa achizitionam un Candy Bar. Insa uneori merita sa ne gandim si la alte alternative, care sa completeze un Candy Bar sau chiar sa-l inlocuiasca.

Fruit Bar

fruit bar

Un Fruit Bar, pe langa avantajul ca este sanatos, continand o combinatie de fructe si legume care vor satisface toate gusturile, poate fi si o alegere perfecta a sezonului! Un Fruit Bar se potriveste perfect pentru acele nunti programate vara, cand caldura de afara si soarele ii poate obosi mai usor pe invitatii nostri.

fruit bar

Fructele in combinatii racoroase, suculente si hidratante sigur ii vor inviora pe invitati si le vor face ziua mai frumoasa. Le poti asorta cu nuci, iaurt sau frisca, sau le poti impacheta frumos pentru ca invitatii tai sa plece cu ele acasa.

Poti face chiar diverse combinatii de cocktailuri de fructe! Fie ca doresti putin alcool sau deloc, idea poate fi bine venita pentru musafirii care sunt curiosi si doritori sa incerce lucruri noi. Cu siguranta ii vei surprinde pozitiv.

fruit bar

Daca un Fruit Bar ti se pare tentant, te invitam pe pagina noastra de facebook, Glamour Events pentru a descoperi alternative delicioase si fructate! Apeleaza cu incredere la noi!