deserturi perfecte pentru nunta ta

Deserturi perfecte pentru nunta ta

Astazi ajungem la litera B din alfabet si venim in intampinarea voastra cu trei deserturi, de exceptie, foarte potrivite pentru nunta.

Fie ca le integram intr-un Candy Bar, fie ca alegem sa le servim in mod separat, ele sunt dulcele perfect.

deserturi perfecte pentru nunta ta

Budinci

Desertul cremos si delicios, acesta poate fi punctul de initiere catre restul delicateselor. Asortata cu fructe, alcatuita dintr-un mix de creme sau in pereche cu frisca, smantana sau alte combinatii de vis, aceasta alegere sigur nu da niciodata gres!

deserturi perfecte pentru nunta ta

Bezele

Colorate sau simple, intr-o forma traditionala sau concepute pentru o nunta tematica, bezelele sunt norisori dulci si delicati, de placere si bucurie. Sigur va vor incanta invitatii cu gustul lor pe cat de simplu, pe atat de imbietor.

deserturi perfecte pentru nunta ta

Briose

Frumosele briose sunt intotdeauna cautate, in special datorita ornamentelor si a multitudini de culori prin care se pot decora. In functie de tematica nuntii, briosele pot sa aduca nu doar acel plus de savoare, cat si o incantare a privirilor.

Pregatiti-va de poze! Toate aceste deserturi sunt concepute pentru a fi nu doar savurate, ci si pozate si deloc uitate. Va invitam pe pagina noastra de facebook pentru a descoperi mai multe tipuri de dulciuri care s-ar potrivi evenimentului dumneavoastra!