Candy Bar

Candy Bar

Indiferent de evenimentul pe care il sarbatoresti, un Candy Bar va fi intotdeauna favoritul invitatilor. Datorita sortimentelor aflate la alegerea fiecaruia, a paletei de culori sau a tematicii, un Candy Bar satisface pana si cele mai exigente gusturi.

Daca vorbim despre nunti, atunci trebuie sa alegi o tematica specifica pentru Candy Bar. Sunt la moda tematicile romantice, in culorile Pantone sau Glamour. Indiferent de alegere, un Candy Bar iti ofera posibilitatea de a personaliza fiecare detaliu care tine de nunta ta!

Culoarea, dulcele si aranjamentele bucura privirea si raman intiparite in memoria invitatilor. Paleta diversificata de preparate va fi pe gustul tuturor. Astfel, va asigurati ca toata lumea este multumita!

Candy Bar

Candy Bar

La botezuri alegem, de regula, un Candy Bar foarte colorat, care sa ne bucure si sa ne aminteasca de copilarie. Iar daca abordam o tematica simpla, cu personaje din desene animate sau elemente diferite, colorate, acestea vor fi motiv de bucurie si de sarbatoare.

Candy Bar (3)

Atentia la detalii conteaza foarte mult, pentru ca prezentarea unui Candy Bar este la fel de importanta precum gustul preparatelor.

Un alt sfat este sa iti alegi preparatele si in functie de sezon. Vara si primavara sunt perfecte pentru un aranjament cu fructe sau cocktailuri. Iar toamna si iarna pentru acele dulciuri cremoase, cu multa ciocolata sau budinca. Se aleg totodata preparate care sa fie calde, pentru a contrasta cu vremea de afara. Foloseste-te de toate aceste detalii si vei avea parte de un eveniment foarte reusit!

Candy Bar (2)

Trebuie, de asemenea, sa te asiguri ca exista suficiente preparate cat sa ajunga pentru toti invitatii. De aceea, ar fi bine sa colaborezi cu o echipa de experti in domeniu, care te vor consilia si vor sti ce fel de preparate trebuie aduse, ce tematica se va potrivi evenimentului tau si cum sa pregatesti restul detaliilor.

Desertul este partea cea mai importanta, indiferent de tematica sau eveniment, tocmai de aceea, trebuie sa alegi un Candy Bar absolut delicios si memorabil! Pentru mai multe informatii si poze, puteti vizita pagina noastra de facebook, Glamour Events!