idei pentru nunta

Idei pentru nunta in culorile Pantone 2018

Chiar daca Ultra violet este culoarea vedeta a anului acesta, designerii Pantone ne ofera si alte variante minunate de culoare care sa serveasca drept inspiratie.

Primavara incepe in culori clasice, reprezentand esenta tuturor elementelor care se regasesc in decoruri, aranjamente sau vestimentatie. In acelasi timp aceste nuante reprezinta dorinta de a pastra un echilibru intre clasicele tonalitati stilistice si grandiosul Ultra violet, Oriole sau Raspberry.

Tenta de gri nude o avem de la Harbor Mist. O nuanta solida, care ne duce cu gandul la bataia de aripi a porumbeilor, proverbiala casa de piatra si delicatea umbrelor in bataia soarelui.

Idei pentru nunta in culorile Pantone 2018

Warm sand este o nuanta de nude, care ne pregateste de zilele calduroase de vara. Este o nuanta reconfortanta, care face trecerea dintre sezoane mai placuta. Reprezinta finetea materialelor si usurinta cu care ele se potrivesc.

Idei pentru nunta in culorile Pantone 2018

Coconut milk este abordarea unui alb inspirat din natura. Finetea petalelor de flori albe primavaratice, stralucirea razelor de soare printre verdele copacilor sau atingerea catifelata a pufului de papadie. Elegant si sublim, albul este forma irevocabila a rafinamentului.

Idei pentru nunta in culorile Pantone 2018

Indiferent de alegere, speram ca acest articol sa va aduca inspiratie sau idei pentru nunta mult visata! Pentru organizare, Candy Bar si alte oportunitati va asteptam la Glamour Events!