poze botez

Botezul, un eveniment special in viata parintilor

Cele mai pretioase bijuterii pe care le poti purta in jurul gatului, sunt bratele copilului tau – proverb anonim

Un copil este o bucurie ce nu are comparatie, este o parte din noi ce o lasam posteritatii si de aceea ne dorim acel inceput minunat, evenimentul perfect care sa-l primeasca cu bratele deschise. Botezul reprezinta recunoasterea oficiala si crestina a copilului in societate si in familie. De aceea pentru multe familii acest eveniment este unul cu emotii, amintiri de neuitat si legaturi stranse.

1. Lista de invitati

Primul lucru de care trebuie sa te ocupi cu atentie, este lista cu invitati. Astfel vei putea gestiona din timp restul detaliilor si vei afla cine va fi sau nu prezent la eveniment.

2. Locatia

De indata ce ai stabilit cate persoane vor veni la botez, vei putea inchiria un local. Este bine sa alegi un local spatios, potrivit si placut. Poate vei alege un local mai vechi, cu o importanta emotionala pentru tine, cum ar fi acelasi local in care ati sarbatorit ziua nuntii. In orice caz, trebuie avuta in vedere tematica botezului, persoanele invitate si desigur, bugetul.

poze botez

3. Alege data

De indata ce te-ai hotarat asupra unei locatii, este indicat sa rezervi localul din timp. Un atfel de eveniment necesita o potrivire a datelor nu doar legate de eveniment cat si data in care botezul are loc la biserica sau zilele libere pe care invitatii si le iau pentru a se prezenta la botez.

4. Alege tematica

La fel ca si nuntile, un botez organizat inseamna o echipa de oameni care lucreaza ca tot evenimentul sa fie perfect. Prin urmare sunt importante meniurile, decorurile si multe alte detalii care fac din aceasta zi un prilej de bucurie si emotie.

poze botez

5. Invitatii

Daca ai bifat data, stii deja cate persoane vor veni la eveniment si ai ales o tematica, poti incepe sa concepi si sa trimiti invitatiile. Inclusiv aici exista specialisti care te vor ajuta sa concepi invitatia potrivita familiei si evenimentului.

6. Crearea unui meniu

In functie de tematica se formeaza si acest meniu special. Fiind un eveniment placut, o sarbatoare a copilariei si a dragostei neconditionate nu vor lipsi decoruri cu personaje de poveste sau din desene animate. Acadelele, bezelele sau decoratiunile colorate vor face deliciul tuturor adultior prezenti, care astfel retraiesc clipe speciale din copilarie sau adolescenta.

22448430_881914491971327_784921515970978495_n

poze botez

Nu uita de poze! Este un eveniment memorabil din viata de parinte si sigur ni-l dorim suprins in cat mai multe instantanee. Fie ca vii cu camera ta de acasa si iti exersezi talentul de fotograf sau alegi un profesionist, pozele vor fi acele amintiri pe care le vei pretui din ce in ce mai mult, odata cu trecerea anilor.

Poze si Decor: Glamour Events