O nunta dulce

O nunta dulce – dulce!

In postarea de azi discutam acele momente dulci care completeaza ziua nuntii. Tendintele anului in curs sunt indraznete, colorate si atent preparate.

Elementele gustoase in cele mai diverse combinatii, clasice sau excentrice, creeaza acea savoare unica, de neuitat. Incepand cu clasicul tort, ornat cu elemente florale delicioase sau diverse bunatati culinare care completeaza tematica nuntii, fiecare detaliu este important.

Nunta de poveste se poate realiza cat mai minimal posibil, premisa Less is more, nu are cum sa dea gres. Alegand elementele care sa aduca semnificatie si solemnitate unui moment atat de special, putem crea o amintire de neuitat.

O nunta dulce - dulce

Platourile cu prajituri sunt nelipsite. Pentru servirea invitatilor cu ceva usor si savuros pana la marea sosire a tortului sau chiar intre meniuri, sunt o idee excelenta. Va puteti uimi invitatii cu imbinarea unor elemente care sa trezeasca papilele gustative si sa provoace imaginatia. Imbinari de dulce sau sarat, dulce sau usor iute pot fi doar cateva idei esentiale, cu care iti poti surprinde invitatii. Avand in vedere multitudinea de preparate, optiunile pot fi chiar surprinzatoare.

platou fructe

De asemenea platourile de fructe sunt ideale pentru gustari rapide, simple si delicioase. O varianta usoara si de sezon, pot completa mesele prin asezonare si aspect.

Candy barul este ideal pentru o nunta cu multi invitati, optiunile fiind numeroase. Briose, macaroons, bezele, cupe cu mousse si multe alte preparate care au rolul de a incanta privirile si de a introduce invitatii in atmosfera vesela, de sarbatoare.

candy bar

Indiferent de tematica nuntii, un candy bar poate fi asortat si personalizat in functie de dorintele clientilor. Unicitatea acestui tip de element culinar, consta inclusiv in decorurile contiguue ce pot fi realizate din diverse materiale precum lemnul, matasea sau diverse elemente florale.

tort de nunta

Tortul este regele absolut, nucleul unei nunti care va atrage cu siguranta toate privirile. De aceea alegerea sa se face cu dificultate pentru ca trebuie sa reprezinte intreaga uniune, sa fie gustos si cu un design deosebit.

Alegerea unui tort presupune etape diferite, incepand cu degustarea sau alegerea compozitiei si culminand cu prezentarea estetica. Sunt momente decizionale, importante dar care intr-un final dau acea nota de particularitate unei nunti frumoase.

Indiferent de alegeri, dulcele va fi elementul substantial al nuntii, care sa evoce gingasia si delicatetea dragostei dintre doi oameni.