Foto ©Petra Bindel

Tendinte flori de nunta in 2018

V-ati intrebat deja ce tendinte flori de nunta in 2018 trebuie sa urmarim? Ei bine, in articolul de astazi o sa va dam raspunsul. Si nu va fi unul surprinzator deoarece tendintele nu se schimba foarte mult, ci mai degraba primesc o atingere moderna subtila. Ceea ce intelegem prin cele mai actuale aspecte ale decorurilor florale, nu este altceva decat un mix de vechi si nou – dezorganizate ca in ultimii ani, dar cu o reintoarcere la designurile din anii precedenti. Ideile prezentate aici sunt deopotriva actuale si antice. V-am trezit interesul?

Cu o multime luxoasa de flori in partea de sus si tulpini decolorate de dedesubt, acest buchet de trandafiri si ramuri de camelii, legat cu o panglica in mijloc, are o forma de clepsidra incontestabila si un aspect uimitor.

Foto ©Petra Bindel
Foto ©Petra Bindel

Acest buchet cascada are un design liber, ramurile de spirea formeaza o baza pentru anemone, mazare dulce, scabiosa si flori de zambila. Desi produsul finit poate parea usor neglijat, fiecare floare este plasata cu multa grija exact acolo unde ii este locul.

Foto ©Petra Bindel
Foto ©Petra Bindel

Cateva vaze dreptunghiulare alineate una langa alta dau iluzia unei rame lungi de fereastra, iar florile de ranunculus japonez (piciorul cocosului), mazarea dulce si scabiosa care izvorasc din centrul lor, creaza un efect natural dar elegant in acelasi timp. Ramurile de spirea si cameliile adauga plenitudine, dar lasa in acelasi timp loc pentru conversatii peste masa.

Foto ©Petra Bindel
Foto ©Petra Bindel

Pentru a crea iluzia unei vite-de-vie, fiecare trandafir si floare de lisianthus (gentiana de preerie) sunt asezate strategic pe ramuri de camelie cu frunze. Cand sunt atarnate pe tocuri folosind carlige adezive, ele formeaza un design uimitor.

Foto ©Petra Bindel
Foto ©Petra Bindel

Ce parere ai despre aceste sugestii pe care ti le oferim?