Summer holiday background, Beach accessories on white wood and copy space ,Vacation and travel items concept.

Destinatii de vacanta pentru 2018

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri turistice din lume, detinuta de BBC Worldwide a publicat un clasament al primelor 10 destinatii de vacanta pentru 2018. Noi va prezentam primele 3 destinatii de vacanta pentru 2018 si va povestim si de ce trebuie neaparat sa vizitati aceste orase. Pe locuri, fiti gata…

In topul listei se afla Sevilia, capitala regiunii Andaluzia din sudul Spaniei, declarat orasul anului 2018. Lasand la o parte, pitorescul acestui oras, dansurile flamenco intalnite pe toate stradutele si in toate pietele, amestecul de culturi si stiluri care convietuiesc de sute de ani impreuna, intr-o splendoare incantatoare si energica, si trecand peste arhitectura spectaculoasa, acest oras reprezinta una dintre locatiile in care se filmeaza celebra productie HBO Game of Thrones. Asa ca daca doriti sa va plimbati pe strazile din Dorne ( una dintre cele noua regiuni constitutive ale celor Sapte Regate) si sa vizitati resedinta casei Martell, nu mai stati pe ganduri si rezervati biletele de avion.

Detroit, cel mai mare oras din partea central vestica a statului Michigan, este pe locul doi in topul destinatiilor de vacanta pentru 2018. Cel mai semnificativ edificiu al sau, Institutul neoclasic de arta din Detroit este renumit pentru picturile industriale pictate de Diego Rivera si inspirat de legaturile orasului cu industria auto, de unde si porecla de Motor City.

Canberra, capitala Australiei este cel de-al treilea oras aflat in topul destinatiilor de vacanta recomandate pentru anul 2018. Numeroasele monumentele nationale, muzeele si galeriile construite in jurul unui lac artificial, transforma acest oras intr-un fel de arbust cu o priveliste superba. Pe langa toate aceste lucruri, pistele de ciclism, gradinile, parcurile si rezervatiile naturale completeaza lista lucrurilor pe care le poti face.

Voi unde mergeti in vacanta?