palete-de-culori-pentru-o-nunta-iarna-glamourevents12

Palete de culori pentru o nunta iarna

Daca planificati o nunta iarna, este usor sa gravitati in jurul nuantelor de Craciun care sunt de fapt predictibile si deci nu prezinta nimic special. Dar exista totusi atat de multe culori mai festive decat rosu si verde. De la albastru inghetat, pana la magenta prafuit sau metalizat, exista un numar infinit de combinatii de culori care se potrivesc foarte bine ca palete de culori pentru o nunta iarna.

Pentru a va inspira in alegerea culorilor principale pentru ziua cea mare, am cautat pentru voi fotografii care prezinta cele mai frumoase combinatii de culori de la nunti reale ce au avut loc iarna.

Nu am lasat niciun detaliu sa ne scape. De la aranjamente florale si buchete de mireasa cu rosu, pana la un aranjamente cu crem, verde si aramiu, am gasit cate o imagine sugestiva pentru fiecare dintre aceste palete de culori pentru o nunta iarna. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa respectati aceste sugestii in intregime, ci doar sa va lasati inspirati de potrivirea culorilor. Si stati linistiti, avem exemple si pentru culorile voastre preferate, rosu si verde, deoarece recunoastem ca nu exista nimic mai potrivit cu anotimpul decat aceasta combinatie festiva. Speram sa va incante si pe voi sugestiile noastre.