cover fb-8

Revelion 2018 cu Formatia Eliza Calafateanu la Hotel Helin Aeroport

Anul trecut ne-am distrat cu Urban Events, anul acesta Dani Feraru ne va fascina cu vioara, Catalin Calafateanu ne va plimba prin stari de poveste pe ritmuri de orga, Daniel Joita va incinge podeaua cu saxofonul lui vrajit, iar Ionut Zavera si Eliza Calafateanu ne vor incanta cu vocile lor melodioase. Una peste alta, petrecerea este asigurata! 

Bine, bine, dar de mancat ce mancam?

Vom incepe cu o gustare formata din 10 preparate, care de care mai apetisante si mai frumos prezenate ca deh, doar este o seara speciala! Va dam un hint (sau 3): galantina de pui cu confit de fructe, vol au vent cu ragu si chives sau wasa cu crema de tofu si turmeric.

Vom continua cu preparate din peste si preparate de baza, intre care ne vom incarca bateriile cu un sorbet in portocala jivrata, pentru ca dupa atata dans avem nevoie de un boost de energie dulce, corect?

Un delicios lava cake va inchide meniul din aceasta seara care promitem ca va fi de poveste. Si sa nu uitam de bauturi! Cafea, whisky, martini, vinuri delicioase de pe domeniul Vanju Mare, sucuri si sampanie. Suna tare bine, nu-i asa?

 

In concluzie seara se anunta speciala si de asta ne vom asigura noi. Nu mai stati pe ganduri, sunati acum si rezervati un loc (sau mai multe). Ne gasiti la numerele de telefon: 0758 460 046 sau 0723 612 693. Mai jos va prezentam meniul complet si un afis pe care il puteti distribui prietenilor impreuna cu articolul. Ne vedem pe 31, sa incheiem anul impreuna si sa-i spunem bun venit noului an!

Join&Share la event: -> Revelion 2018 la Hotel Helin Aeroport

poster helin

meniu revelion-8

Strange-ti gasca si hai la Revelion 2018 la Hotel Helin Aeroport!