invitatiile-de-nunta-helin

Ce trebuie sa stii daca te hotarasti sa-ti faci singura invitatiile de nunta

Poate ca te pricepi foarte bine la lucru manual si poate ca iti doresti ca invitatiile tale de nunta sa fie originale, autentice si sa poarte amprenta voastra personala. Ei bine, inainte sa iei o decizie finala, iata ce trebuie sa stii daca te hotarasti sa-ti faci singura invitatiile de nunta.

1. E posibil sa nu fie cea mai ieftina varianta.

Hartia, cerneala, masina de taiat, sfori, panglici si multe alte materiale, sunt elemente esentiale pentru confectionarea invitatiilor. Si este posibil ca acest cost care insumeaza toate cele necesare sa fie mai mare decat printarea si expedierea la un loc. Si exista suficiente alternative pentru a pastra un aer de originalitate. Un font aparte, o ilustratie care va reprezinta, o gluma buna, orice element definitoriu ati alege va poate scoate din anonimat.

2. Alege un copy shop din timp

Daca alegi sa te avanti singura in nebunia realizarii invitatiilor, este important sa faci o analiza a copy shopurilor din zona si sa verifici preturile pentru a avea o parere obiectiva asupra situatiei. Este de asemenea important sa verifici calitatea printului. Tipul hartiei disponibil si reduceri daca exista.

3. Include toate informatiile

Cea mai mare posibila greseala care poate aparea in momentul in care iti confectionezi singura invitatiile, este sa uiti sa treci toate detaliile necesare. Data, adresa locatiei, ora si numele (parintilor, nasilor, etc.) sunt informatii esentiale si este neaparata nevoie sa apara pe invitatii.

4. Limiteaza-te la un singur element construit de tine

Ce trebuie sa stii daca te hotarasti sa-ti faci singura invitatiile de nunta, este ca daca iti doresti totusi ca invitatiile tale de nunta sa fie personale si constati ca bugetul este cu  mult depasit, poti pastra doar un element care sa contina atingerea ta personala. Poate fi numele invitatilor, sau o fraza personala si poti chiar sigila plicurile cu un sigiliu cu ceara pentru un aspect vintage.

Asta este ceea ce trebuie sa stii daca te hotarasti sa-ti faci singura invitatiile de nunta. Ne poti contacta pentru mai multe informatii, sau ne poti trimite poze daca ai reusit sa-ti creezi singura invitatiile de nunta.