nunta-cu-tematica-holoween-helin

Nunta cu tematica Halloween

Pentru ca suntem in luna octombrie si pentru ca din ce in ce mai multi romani imprumuta daca nu intreg contextul acestei sarbatori, macar cateva elemente, ne-am gandit sa facem pentru voi un articol in care sa va prezentam cateva idei cu ajutorul carora puteti avea o nunta cu tematica Halloween.

Alegeti flori in nuante inchise
Sa nu va fie teama sa va indepartati de clasicele nuante neutre pentru buchetul de mireasa sau pentru aranjamentele florale. Optati pentru nuante de burgundie sau mov inchis pentru a avea o nunta cu tematica Halloween superba.

Foto ©McCune Photography
Foto ©McCune Photography

Folositi lumanari sau candelabre pentru un efect dramatic
Lumanarile si candelabrele sunt un must daca vorbim de nunta cu tematica Halloween! Lasati-va imaginatia sa debordeze, alegeti candelabre mari, impodobite cu pietre stralucitoare si adaugati multe alte lumanari de diferite dimensiuni pentru a intregi decorul.

Foto ©Rachael Osborn Photography
Foto ©Rachael Osborn Photography

Transformati dovleci micuti in marturii de nunta
Acesti dovlecei foarte simpatici adauga o nota glamouroasa decorurilor tale si pot fi folositi ca elemente decorative in orice casa.

Foto ©Emily Sacco Photography
Foto ©Emily Sacco Photography

Organizati o petrecere a costumelor

Nu doar ca invitatii vor respira usurati deoarece nu vor mai trebui sa vina imbracati super fancy, dar vor fi si entuziasmati si relaxati, iar cu aceasta stare de spirit distractia este asigurata.

Foto ©Soffitta
Foto ©Soffitta

Serviti cocktailuri infricosatoare

Lucrati cu barmanul vostru pentru a prepara cateva bauturi care sa fie in spiritul (literal vorbind) sarbatorii. Si sa nu va fie teama sa fiti creativi in ceea ce priveste numele sau culorile.

Foto ©Casamigos Tequila
Foto ©Casamigos Tequila

Va surade aceasta idee de nunta cu tematica Halloween?