buchete-de-mireasa-elegante-si-la-un-pret-bun-garoafe-glamourevents1

Buchete de mireasa elegante si la un pret bun

Buchetul de mireasa este unul dintre elementele cele mai importante. Si scump deopotriva. In special daca iti doresti anumite flori. In acest articol insa, dorim sa iti prezentam cateva idei de buchete de mireasa elegante si la un pret bun. Florile nu sunt deloc pretentioase, insa sunt suficient de ginase incat sa-ti completeze perfect tinuta.

Garoafele
Aceste flori, desi superbe, nu prea sunt folosite de catre mirese deoarece stereotipurile ne spun ca nu sunt potrivite. Noi consideram ca aceste flori, intalnite adesea in gradina bunicii, sunt elegante si ofera un aer chic si stilizat buchetului. In nuante de alb spre crem, culoarea dantelei antice, aceste flori se potrivesc de minune intr-o tematica vintage.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Margarete

Micute si delicate, margaretele se potrivesc foarte bine atat ca flori secindare care completeaza buchetul, cat si ca flori principale in aranjamentele florale pentru mese. Le poti incadra foarte bine atat intr-o tematica rustica (datorita asemanarii cu florile salbatice),cat si intr-o tematica clasica si deci eleganta.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Musetelul

Musetelul este una dintre cele mai comune si folosite plante de pe meleagurile noastre. Dar nu-i sta bine doar intr-o cana de ceai, ci si intr-un buchet de mireasa super dragut sau in aranjamente florale pentru masa. Este ieftin si raspandeste un parfum placut si usor, iar invitatii vor fi pur si simplu fascinati.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Care dintre aceste buchete va inspira?