decoruri-de-nunta-cu-baloane-helin4

3 idei pentru decoratiuni de nunta cu baloane

Cheltuielile pentru organizarea unei nunti pot depasi de multe ori bugetul pe care ti l-ai propus initial. Insa, secretul este sa te adaptezi si sa cauti unele dintre cele mai smart solutii. De exemplu, organizatorii de evenimente spun ca foarte multi bani sunt cheltuiti pe decoratiuni si flori. Iar o modalitate de economisire cand vine vorba de acest lucru este apelarea la baloane. Dincolo de faptul ca arata bine, baloanele pot duce la obtinerea unor decoratiuni cochete. Iata cateva sugestii.

1. Baloane in loc de flori, pentru decorarea meselor invitatilor

Aranjamentele florale care se aseaza pe mesele invitatilor pot costa o mica avere. Insa, o alternativa ar fi ca acestea sa fie inlocuite cu baloane. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti definitiv la flori. Doar ca te poti rezuma la mai putine. Eventual, poti alege flori de sezon, care costa mai putin.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

2. Baloanele pot inlocui gherlandele de flori de la intrarea in restaurant

In loc de sute de flori, poti opta pentru baloane colorate pe care le grupezi sub forma de ghirlande. Ataseaza-le deasupra usii de la intrarea in restaurant sau pe suportul special din gradina (in cazul in care te hotarasti sa faci nunta in aer liber). Insa, daca te-ai hotarat sa alegi o tematica pentru nunta ta, asigura-te ca baloanele sunt in concordanta cu tema respectiva.

Foto ©MAX & FRIENDS
Foto ©MAX & FRIENDS

3. Baloane care sa impodobeasca tavanul

Baloanele se pot prinde foarte usor de tavanul incaperii in care se tine petrecerea. Insa, pentru acest lucru, iti recomandam sa folosesti ata colorata sau panglici cu stil. Baloanele pot avea diverse forme, insa, nu cu exagera cu folosirea celor in forma de inima. Chiar daca aceasta reprezinta simbolul iubirii, uneori, este bine sa alegi baloanele simple. Adu-ti aminte celebrul principiu care spune ca: „Less is more”.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Iti surade aceasta idee?