buchete-de-mireasa-helin4

Ghidul tau pentru a alege buchetul de mireasa – 4 pasi simpli

Sa-ti alegi buchetul de mireasa poate fi o adevarata provocare pentru tine ca viitoare mireasa, fiind unul dintre acele task-uri care se adauga pe lista aproape infinita cu lucruri de facut. Insa, iata care sunt cei mai importanti pasi pentru alegerea buchetului perfect:

  1. Asigura-te ca nu ai alergie la niciuna dintre florile folosite pentru a confectiona buchetul de mireasa. Nimic nu este este mai enervant ca o fata rosie si umflata din cauza unei alergii.
  2. Alege florile in concordanta cu tema evenimentului tau. Iar in cazul in care nu ai o astfel de tema, poti opta pentru sortimente specifice sezonului. De exemplu, foarte la moda in lunile de toamna sunt crizantemele. Acestea sunt perfecte pentru o nunta rustica.
  3. Evita pe cat posibil alegerea florilor din plastic, chiar daca acestea nu se ofilesc vreodata. Acestea nu fac altceva decat sa transmita ideea de falsitate.
  4. Asorteaza buchetul de mireasa cu buchetele domnisoarelor de onoare pentru a crea armonia perfecta in ceea ce priveste decoratiunile florale.