Sursa foto: Studioblitz

Patru superstitii de nunta care iti pot strica buna dispozitie

Nunta reprezinta poate cel mai important eveniment din viata unei persoane. Insa, din cauza faptului ca sunt foarte multe detalii de pus la punct, viitoarea mireasa poate gasi aceasta perioada stresanta si obositoare. Pe langa toate astea, mai exista un aspect care poate ruina buna dispozitie inainte de acest eveniment: superstiile dinainte si din timpul marelui eveniment. Insa, pentru a te ajuta, iata cum stau de fapt lucrurile cand vine vorba despre aceste superstitii de nunta si de ce nu trebuie sa le lasi sa-ti strice cheful.

Organizarea marelui evenimentul intr-o zi de 13

Daca arunci o privire asupra datelor la care restaurantele sau alte asemenea locatii sunt disponibile, vei observa ca nu sunt prea multe persoane care s-au inghesuit sa-si organizeze nunta intr-o zi de 13. De ce? Ei bine, foarte multe cupluri sunt superstitioase si cred ca aceasta zi nu va face altceva decat sa le aduca ghinion in casnicie, ducand chiar la destramarea acesteia. Insa, sfatul nostru este sa gandesti rational.

Sursa foto: Omnionline
Sursa foto: Omnionline

Fiecare dintre cele 12 luni ale acestui an are o zi de 13, corect? Incearca numai sa-ti amintesti ce lucruri rele ti s-au intamplat in acea zi si daca ai motive sa crezi ca aceasta este una care iti va purta ghinion. Daca vei constata ca nimic rau nu s-a intamplat pana acum, este clar ca nu ai niciun motiv de ingrijorare. Ba mai mult, poti profita de aceasta superstitie pentru a negocia un pret mai mic in ceea ce priveste inchirierea locatiei. Sunt unele restaurante care sunt dispuse sa acorde discounturi pentru cei curajosi sa aleaga o astfel de data.

Scaparea din mana a buchetului

Nu stim daca aveai habar, insa exista o superstie care spune ca mireasa nu trebuie sa scape din mana buchetul de flori deoarece acest lucru vesteste o casnicie nefericita, care, se va sfarsi prin divort. Noi credem ca singurul lucru rau care se poate intampla in cazul in care scapi din mana buchetul este ca acesta sa se strice. Tocmai de aceea, fii precauta si investeste in doua astfel de buchete. Cu alte cuvinte, daca tot suntem la capitolul superstitii de nunta si vorbe mai mult sau mai putin intelepte din batrani, este bine sa sufli si in iaurt.

Sursa foto: Prestigeflowers
Sursa foto: Prestigeflowers

Intalnirea cu o alta mireasa, chiar in ziua nuntii

Nu stim care este originea acestei superstitii de nunta, insa un lucru e cert: nu exista nicio dovada a faptului ca intalnirea cu o alta mireasa aduce ghinion. Iar in cazul in care acest lucru se intampla, tot ce poti sa faci este sa zambesti si sa-i urezi noroc. Iar daca cumva intentionezi sa-ti organizezi nunta vara, este foarte probabil sa intalnesti nu una, ci mai multe mirese deoarece aceasta perioada este extrem de aglomerata. Iar in cazul in care vreuna dintre ele are rochie identica sau asemanatoare cu a ta, asigura-te ca tu esti cea care arata perfect.

Frati care se casatoresc in acelasi an

Printre cele mai cunoscute superstitii de nunta exista una veche care spune ca daca doi frati aleg sa-si organizeze nunta in acelasi an, unul dintre cei va avea parte de o casnicie nefericita. Noi credem ca singurul lucru rau care se poate intampla in aceasta situatie, este faptul ca cele doua evenimente vor duce la ruinarea bugetului familiei. In rest, incurajam ideile iesite din tipar si credeam ca o nunta dubla nu este altceva decat o idee moderna si usor nonconformista.

Tu ce alte superstitii de nunta mai stii?