img_9867

3 avantaje ale unei nunti Duminica

Stim, Duminica nu este o zi prea populara pentru nunti, in mare parte pentru ca Luni se intampla a doua zi. Saracul Luni, mereu este pus la zid si toate energiile negative sunt indreptate catre el ca niste sageti otravitoare. Insa nu despre el vorbim acum, ci despre avantajele pe care le au nuntile contractate Duminica. Sa ne intelegem, aceste avantaje nu sunt fanteziste sau puerile. Sunt logice, practice si benefice atat pentru bugetul de nunta, cat si pentru nervii celor implicati in organizare.

Avantajul #1: REDUCERI

Acest prim avantaj este si cel mai puternic dintre toate. Restaurantele au oferte pentru nuntile contractate Duminica, iar aceste reduceri iti scad semnificativ costurile. Sa facem putina matematica. Cu o reducere de 10% la 10 meniuri castigi unul. Daca ai 100 de invitati, 10 meniuri le obtii cu reducerea. Ghici ce?! Nu mai trebuie sa platesti pentru meniurile fotografilor si ale formatiei.

P.S.: Reducerile se pot aplica si firmei pentru decoruri, formatiei sau fotografilor.

Avantajul #2: DISPONIBILITATE

Pentru ca Duminicile nu sunt atat de preferate de catre cupluri, este mult mai usor sa gasesti un salon de nunti liber pentru ziua ta speciala. Acest aspect se aplica si in cazul fotografului, al formatiei de nunta sau al trupei de divertisment pe care doresti sa o angajezi.

Avantajul #3: OAMENII IMPORTANTI ITI VOR FI ALATURI

Acest avantaj poate parea rautacios, insa este un aspect mai greu de digerat dar adevarat. Acei oameni care isi doresc cu adevarat sa iti fie alaturi vor gasi o solutie pentru a fi prezenti. Cei care vor gasi scuze, ei bine… vor gasi scuze. Partea buna e ca nu va trebui sa iti mai faci griji pentru ca toata lumea sa se simta bine. Cei prezenti au atitudinea potrivita pentru a se distra singuri.

Ce alte avantaje ale nuntilor Duminica am mai putea adauga? Lasa-ne un comentariu si raspunsul tau va fi publicat.