helin_cover_revelion-1

Revelion 2017 – privire in culise

Probabil unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului este Revelionul. Iar acest gand se aplica atat pentru anul in curs cat si pentru cel care bate la usa. Este un timp special, plin de magie si de sperante pentru schimbari in bine, pentru decizii mai intelepte, pentru experiente mai reusite. Pentru ca stim acest lucru, venim in intampinarea voastra cu o cu petrecere care se anunta a fi cel putin memorabila organizata in parteneriat cu Urban Events.

Catalina Zoescu, DJ Alexandru Iancu si Ionela Guzic de la Urban Events se vor asigura ca distractie este apelativul cuvantului Revelion. Au pregatit pentru voi un repertoriu care va toci cu siguranta talpile incaltarilor. Si acum sa vorbim putin despre meniu.

20 de feluri de mancare atent preparate de catre echipa noastra de bucatari, plus un tiramisu de sa te lingi pe degete nu alta! Vol au vent cu ragu picant, crostini cu crema de masline si prosciutto, crab cu alioli, gravlax de somon, file de salau de Nil pe pat de vinete, turnedo helin cu budinca din cartofi si gruyere sunt doar cateva dintre preparatele pe care le-am pregatit pentru voi. Iti ploua in gura, nu-i asa?

Pe parte de bar vom avea 11 feluri de bauturi dintre care iti poti alege preferatele. Consulta meniul de mai jos pentru o privire mai detaliata asupra meniului de Revelion. Apoi pune mana pe telefon si fa o rezervare. Te asteptam sa incepem anul impreuna.

meniu-revelion-helin

revelion-2017-helin