Sursa foto: earthyeleganceflorals

Cum sa-ti alegi buchetul de mireasa – 4 pasi simpli

Alegerea buchetului de mireasa poate parea o adevarat provocare pentru viitoarele mirese, fiind unul dintre acele task-uri care se adauga pe lista aproape infinita cu lucruri de facut. Insa, iata care sunt cei mai importanti pasi cu ajutorul carora poti sa-ti alegi buchetul de mireasa perfect:

1. Asigura-te ca nu ai alergie la niciuna dintre florile folosite pentru a confectiona buchetul de mireasa. Nimic nu este mai enervant ca o fata rosie si umflata din cauza unei alergii.

2. Alege florile in concordanta cu tema evenimentului tau, iar in cazul in care nu ai o astfel de tema, poti opta pentru modelele specifice sezonului. De exemplu, foarte la moda in lunile de toamna sunt crizantemele. Acestea sunt perfecte pentru o nunta rustica.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

3. Evita pe cat posibil alegerea florilor din plastic. Chiar daca acestea nu se ofilesc vreodata, nu fac altceva decat sa transmita ideea de falsitate.

4. Asorteaza buchetul de mireasa cu buchetele domnisoarelor de onoare pentru a crea armonia perfecta in ceea ce priveste decoratiunile florale.

Sursa foto: Yevhenii Kukulka
Sursa foto: Yevhenii Kukulka

Tu cum te-ai gandit sa-ti alegi buchetul de mireasa?

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *