buchete-de-mireasa-helin

Trei decoratiuni de nunta pentru toamna

Tendintele privind florile de nunta se schimba destul de repede, mai ales in sezonul de toamna, cand au loc atat de multe evenimente, iar optiunile sunt aproape nelimitate. Insa, orice viitoare mireasa trebuie sa tina pasul cu tendintele. Iata topul nostru trei decoratiuni de nunta pentru toamna, putin altfel, putin atipice, insa la fel de spectaculoase.

#1. Margarete cu stil

Gradina bunici este plina de margarete in aceasta perioada si desi unele dintre mirese sunt putin reticente atunci cand vine vorba de buchete de flori care includ aceste flori, margaretele pot arata de-a dreptul spectaculos, daca sunt alese cu bun gust si incluse in aranjamente florale cu stil.

Foto ©Johnny Miller
Foto ©Johnny Miller

#2. Butoniere

Foarte multe mirese folosesc aceste flori de mici dimensiuni pentru a-si completa tinuta de la cununia civila. Totodata, butonierele sunt oferite domnisoarelor de onoare, fiind un simbol feminin si delicat. Insa, daca sunt combinate cu florile potrivite (vezi foto), butonierele pot duce la obtinerea unui buchet ideal pentru o nunta in tendinte.

margarete
Foto ©Johnny Miller

#3. Sfesnice pline de gratie

Niciodata un sfesnic nu a aratat mai spectaculos! Foloseste minimargarete, floarea miresei si alte flori asemanatoare care sa imbrace in mod armonios suporturile pentru lumanari. Aseaza  astfel de decoratiuni de nunta pe mesele invitatilor. Pentru un efect si mai spectaculos, foloseste dantela sau panglica colorata.

Foto ©Johnny Miller
Foto ©Johnny Miller

Cum ar suna topul tau?

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *